AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 15:49
Mandagskampe - nej tak: Juan Mata er ikke fan

Juan Mata vil foretrække at spille så tidligt i en Premier League-runde som muligt, og derfor er han bestemt ikke fan af at spille mandag aften.


18 ud af 20 klubber har spillet to kampe i Premier League. Kun Wolves og Manchester United har kun været i aktion én gang.

De to klubber spiller mod hinanden i aften på Molineux i rundens sidste opgør, og den sene kamp er ikke noget, der behager Juan Mata synderligt.

I sin ugentlige blog forklarer den spanske midtbanespiller, hvorfor han ikke er fan af at spille kampe om mandagen, hvor alle de øvrige klubber har været i aktion.

- For at være ærlig føles det bedre at se de andre kampe, når man allerede har spillet sin egen og vundet. Så kan man nyde resten af dem med tanken om, at man har gjort sit arbejde. At spille om mandagen betyder, at man skal vente, skriver Manchester United-spilleren.

De Røde Djævle fik en optimal start på sæsonen med en 4-0-sejr mod Chelsea, men nu ser han frem til en svær kamp mod Wolves, hvor han forventer en vanskelig kamp.

- De er et hårdtarbejdende mandskab, som altid gør det godt mod de store hold.

Der er kampstart klokken 21.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED