AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2020 08:24
Mandagens transferrygter: Erstatninger for Rashford og Eriksen på vej

Vanen tro giver vi her et overblik over dagens rygtebørs.


Manchester United er interesseret i at hente Fenerbache-angriberen Vedat Muriqi som erstatning for den skadede Marcus Rashford.
- Fotospor

Inters Matías Vecino har sagt ja til at skifte til Everton, forlyder det. Handlen er endnu ikke officiel, og det vides ikke, hvor meget Everton er villig til at betale. Inter kræver mindst 20 mio. euro.
- Gazzetta Dello Sport

Tottenham er interesseret i Emre Can. Det forventes, at Spurs vil byde i omegnen af £26 mio. for Can, som kan blive en slags erstatning for Christian Eriksen.
- TuttoJuve

Tottenham kig på PSV-profilen Steven Bergwijn, hvis agent er i England. Igen som en erstatning på midtbanen, hvor Christian Eriksen med et skifte til Inter vil efterlade et hul. Udover Spurs skulle Leicester med Brendan Rodgers i spidsen også være interesserede.
- The Guardian

Ethan Ampadu er ejet af Chelsea, men er udlånt til RB Leipzig, hvor han næsten ikke får spilletid. Det vil Trabzonspor ændre på og overvejer at hente Chelsea-spilleren.
- Fotospor

Atlético Madrid meget tæt på at sikre sig Edinson Cavani, der har været kædet sammen med Chelsea og Manchester United.
- ESPN
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED