Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:06:2022 08:27
Mandagens rygtebørs: Nu byder Manchester United på argentiner

Som vanen tro giver vi her et overblik over dagens hidtil transferrygter.


Manchester United planlægger bud på Lisandro Martínez
Kilde: De Telegraaf

De Røde Djævle er i gang med at forberede et bud på den argentinske Ajax-midtstopper, Lisandro Martínez, da Jurriën Timber ønsker at blive i Ajax.

Divock Origi skal til lægetjek i denne uge
Kilde: Fabrizio Romano

Den belgiske angriber forlader Liverpool på en fri transfer, og i denne uge skal han gennemgå sit lægetjek forud for skiftet til AC Milan.

Manchester City afviser adskillige klubber
Kilde: Fabrizio Romano

Manchester City har fået henvendelser fra mere end fem europæiske klubber omkring Julián Álvarez, men de har meddelt dem, at han ikke er til salg.

Chelsea og Inter forventes at nå til enighed i denne uge
Kilde: Daily Mail

Efter flere forhandlinger er Chelsea og Inter tæt på at nå til enighed om Romelu Lukaku, og de to klubber forventes at nå til enighed i denne uge.

Alex Oxlade-Chamberlain bliver i Liverpool
Kilde: Liverpool Echo

Det bliver ikke til flere signings for Liverpool denne sommer, og det betyder også, at de vil beholde Alex Oxlade-Chamberlain, da de ikke henter en ny midtbanespiller. Det har de udskudt til næste sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE