AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 18:55
Manchester Uniteds tre transferprioriteter

Manchester United har haft en dårlig sæson, sommeren bør derfor blive travl for The Red Devils.


Fourfourtwo har givet deres bud på, hvad Manchester Uniteds tre største transferprioriteter bør være.

En sportsdirektør

Manchester Uniteds problemer vil ikke blive løst af en sportsdirektør, men det vil uden tvivl lette presset på den dygtige forretningsmand Ed Woodward, som er mindre dygtig til at tage fodboldmæssige beslutninger.

United har brug en sportsdirektør, der kan tage sig af de fodboldrelaterede sager, og som samtidig kan arbejde sammen med manageren om en fremtidig plan for Uniteds hold.

Komme af med dødvægten

Det er langt lettere sagt end gjort, da mange af Manchester Uniteds underpræsterende spillere får en høj løn i klubben og er oppe i alderen.

Det må dog stå højt på Manchester Uniteds ønskeliste at komme af med spillere som Ashley Young, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Matteo Darmian, Juan Mata og Alexis Sanchez.

Hvis disse spillere forlader klubben, vil det frigøre vanvittige 890.000£ om ugen i lønudgifter – svarende til ca. 7,6 mio. kr.

En central forsvarsspiller

I forlængelse af de dårlige ting, der er sket, er Phil Jones blevet givet en lang ny kontrakt, selvom ingen rigtigt tror på, at han er løsningen.

Chris Smalling har ikke været god nok for en klub af denne status i flere år. Eric Bailly virker til at være langt væk fra holdet efter en række skader og svingende form.

Victor Lindelöf har vist sig god, men er stadig ikke på samme niveau, som Liverpool, Manchester City, Chelsea og Tottenhams bedste centrale forsvarsspillere. Toby Alderweireld ligner det åbenlyse svar på Uniteds problemer, men United mangler i hvert fald en defensiv leder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED