Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2021 09:30
Manchester United vs Liverpool: Her er Carraghers bud på kombineret XI

Jamie Carragher har givet sit bud på en kombineret startopstilling mellem Manchester United og Liverpool.


På søndag bliver en af sæsonens største kampe spillet, når Manchester United og Liverpool tørner sammen på Old Trafford.

I denne uges udgave af Monday Night Football ser Jamie Carragher frem til opgøret, og som optakt er han blevet bedt om at lavet en kombineret startellever med spillere fra de to mandskaber.

Ikke overraskende har Liverpool-legenden valgt flest spillere fra Anfield, mens der kun er blevet plads til to spillere fra Manchester United.

Se hans bud og begrundelser nedenfor:

Billede: Sky Sports

Om valget af Joël Matip:

- Jeg er en stor fan af Maguire, og det har intet at gøre med hans fejl i weekenden, men med Matip har han måske været en af Liverpoos bedste spillere - selvfølgelig ikke bedre end Salah - men han har nok været bedre end van Dijk. Han er gået under radaren. Hver gang han spiller, så er han topklasse. 

Om valget af Bruno Fernandes:

- Han ville score mål for Liverpool. Han er måske nøjagtig den midtbanespiller, som Klopp vil have ind på holdet, når man ser på energi og pres. Han har været en fremragende signing for Manchester United og har forvandlet dem. En ting, som Liverpools midtbane ikke har, er mål. 

Om valget af Mason Greenwood:

- Jeg er en kæmpe Greenwood-fan. Han er en superstjerne. Hvordan kan man ikke have Ronaldo på holdet, hvis man ser på, hvad han har formået? Men vi snakker lige nu. Greenwood er en superstjerne, og han skulle have en plads.

Forud for opgøret snakker Jamie Carragher også om Ole Gunnar Solskjærs situation, og han er ikke i tvivl om, hvad Manchester United skal gøre, hvis de vil vinde trofæer. Læs mere her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE