AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 10:38
Manchester United vil belønne Williams med klækkelig lønstigning

Brandon Williams har udsigt til at blive tilbudt en kontrakt, der afspejler englænderens rolle hos Manchester United.


33.326 kroner er særdeles god ugeløn for en almen borger, men for en professionel fodboldspiller på Manchester Uniteds førstehold, er det småpenge. Men 19-årige Brandon Williams vil snart kunne komme til at tjene et markant større beløb.

For the Athletic skriver i dag, at Manchester United vil tilbyde forsvarsspilleren en kontrakt, der afspejler hans status som førsteholdsspiller.

Det betyder, at Brandon Williams inden længe kan skrive under på en ny aftale med De Røde Djævle, selvom han så sent som i oktober sidste år indgik en ny kontrakt med klubben.

På daværende tidspunkt havde han imidlertid blot spillet to kampe for førsteholdet, og sidenhen har han fået sit gennembrud for Ole Gunnar Solskjærs mandskab, hvilket har gjort ham fortjent til en klækkelig lønforhøjelse og en højere status i truppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED