Manchester United tabte for anden runde i træk point til oprykkerhold

Af Nikolai Gilkrog Mortensen
01.12.2019 Kl. 18:24
Manchester United tog søndag aften hjemme imod oprykkerne fra Aston Villa, og det skulle vise sig at blive en målrig affære, der endte med en remis med resultatet 2-2.

Før opgøret lå det tidligere så sejrsvante storhold Manchester United på Premier Leagues 11. plads, imens Aston Villa var placeret på 16. pladsen to point over nedrykningsstregen.

Ole Gunnar Solskjærs tropper kom skidt fra start i opgøret, og de kunne se sig være bagud allerede efter 11 minutters spil, da Jack Grealish bragte Aston Villa i front med et flot spark fra venstre side af Manchester Uniteds straffesparksfelt.

Det blev for en kort stund værre for Manchester United og deres hjemmefans, da Trezeguet scorede til 2-0. Det skulle dog vise sig at være en kort glædesrus for Trezeguet, der kunne se sit mål blive annulleret af VAR for offside.

Det gav en livlinje til Manchester United, og den tog de imod tre minutter før pausen med lidt hjælp fra Aston Villa.

Det var nemlig Aston Villas målmand Tom Heaton, der blev noteret for et selvmål – bolden blev headet på stolpen af Rashford, før den ramte Heaton via ryggen og ind i målet – og det bragte altså balance i regnskabet for Manchester United kort før pausen.

Manchester United ville ikke stille sig tilfredse med kun et enkelt point på hjemmebane mod Aston Villa, og de var derfor pisket til at score et vindende mål i anden halvleg.

The Red Devils var også de første på måltavlen i anden halvleg, da Victor Lindelöf fik hovedet på en bold på bagerste stolpe og headede den ind over Tom Heaton i Aston Villas mål til en 2-1-føring.

Kort tid efter fik Aston Villa et hjørnespark, som blev afværget i første omgang, men Tyrone Mings blev i Uniteds felt, hvilket skulle vise sig at være en god idé, da han kort tid efter flugtede bolden i mål til udligningen 2-2.

Manchester United var derefter igen pisket til at angribe Aston Villa. Hjemmeholdet kom da også til de fleste forsøg i anden halvleg, men de formåede ikke at score det afgørende mål.

Kampen endte derfor skuffende for Manchester United med 2-2, hvilket er deres anden uafgjorte i træk i Premier League, efter de spillede uafgjort 3-3 ude mod et andet oprykkerhold Sheffield United i seneste runde.

Manchester United kan trøste sig med, at de med det ene point rykkede to pladser op i tabellen til den bedre halvdel i Premier League med deres nuværende niendeplads.

Aston Villa rykkede en enkelt plads op til 15. pladsen. Leicester tog på samme tid hjemme imod Everton i Premier League, den kamp endte 2-1 til Premier Leagues andenplads Leicester.