Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 16:37
Manchester United-spiller udsat for racisme af modspiller

Anthony Elanga har været udsat for racisme i forbindelse med en landskamp.


Det plejer at være en fornøjelse at optræde for sit land, men sådan var det næppe for Manchester Uniteds Anthony Elanga tirsdag.

19-årige Elanga, der er søn af den tidligere Brøndby-spiller Joseph Elanga, blev nemlig udsat for racisme i U21-landskampen mellem Sverige og Italien.

På sin hjemmeside skriver det svenske fodboldforbund således, at Elanga efter kampen hævdede, at han blev udsat for racisme af en modspiller fra det italienske U21-landshold.

- Vi har fortalt vores version af, hvad der skete, og vi har indsendt en mundtlig rapport til både dommerne og de kampdelegerede, siger Sveriges U21-landstræner Claes Eriksson.

Sverige afventer nu på tilbagemeldingen fra kamprapporten og dommernes rapport.

Elanga, der har været involveret på Manchester Uniteds førstehold flere gange på det seneste, er noteret for tre kampe for klubbens bedste hold.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE