AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:04:2019 21:24
Manchester United sat i forbindelse med belgisk stjerne

Manchester United har brug for forstærkninger til den næste sæson – nu er de sat i forbindelse med den belgiske midtbanespiller Youri Tielemans.


Mange spillere bliver sat i forbindelse med Manchester United for tiden – Youri Tielemans er ingen undtagelse, skriver Manchester Evening News ifølge Daily Mirror.

Manchester United har meldt sig ind i kampen med Tottenham og Leicester i kampen om Tielemans, der lige nu er på leje i Leicester fra Monaco.

Ole Gunnar Solskjær har brug for forstærkninger til den kommende sæson, måske er TIelemans manden, der kan være med til at vende den synkende skude i Manchester United.

Manchester Uniteds midtbane har set svag ud på det seneste og flere spillere fra netop den position på banen, bliver rygtet væk fra klubben.

Youri Tielemans har spillet en stærk forårssæson i Premier League for Leicester, som han skiftede til i januar på en lejeaftale.

Han kan være manden, der skal erstatte Matic eller Herrera på Uniteds midtbane, hvis de forlader klubben.

Tielemans skulle angiveligt være tilgængelig for 40£ millioner, hvilket ikke burde skræmme en klub som Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED