Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 17:19
Manchester United-profil fravalgt gang på gang: Nu vil han skifte landshold

Det engelske landshold er ikke aktuelt for Aaron Wan-Bissaka, som derfor overvejer kraftigt at skifte landshold.


Aaron Wan-Bissaka spiller hver gang for Manchester United, der aktuelt er nummer to i Premier League, men han er ikke inde i varmen på det engelske landshold.

Den 23-årige højre back har endnu ikke fået en landskamp for England, og ifølge The Athletic kan det føre til, at han snart vælger at skifte landshold.

Det forlyder således, at Manchester United-profilen ikke kan modstå fristelsen og i stedet stille op for DR Congo, hvis han fortsætter med at blive overset af Gareth Southgate.

Et landsholdsskifte kan endda være så nært forestående, at Wan-Bissaka vil vælge DR Congo, hvis han ikke udtages til den kommende landsholdssamling senere på måneden.

Her spiller England tre VM-kvalifikationskampe, og det skal blive interessant at se, om Southgate igen foretrækker spillere som Trent Alexander-Arnold og Reece James.

På ungdomsniveau har Wan-Bissaka spillet kampe for både England og DR Congo, men han skal spille en officiel A-landskamp for en af landene for at være låst.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED