Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 12:44
Manchester United på sommertur i Danmark?

Manchester United planlægger en træningskamp til et skandinavisk land, beretter lokalavis.


Corona-pandemien hersker stadig i hele verden, men i Europa kommer der mere og mere styr på det i takt med de øgede vaccinationer.

Pandemien har også gjort det svært for Premier League-klubberne at arrangere de helt store træningslejre på flere kontinenter. 

Manchester Evening News beretter, at Manchester United planlægger at blive i Europa, og det kan måske ende med et visit i Danmark, da de planlægger en tur til et skandinavisk land.

Det vides endnu ikke, hvilket skandinavisk land de foretrækker at besøge, og det vil også afhænge af rejserestriktionerne hos de respektive lande.

Manchester United planlægger også en træningslejr til Malta, mens klubben også er i dialog med Liverpool om to træningskampe på henholdsvis Anfield og Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED