AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:04:2019 15:28
Manchester United overvejer Chelsea-spiller i sommerens transfervindue

Der er bud efter Reece James fra Manchester United, der overvejer at gå efter Chelsea-talentet til sommer.


En af sæsonens helt store spillere i the Championship denne sæson har været Reece James, og til næste sæson ligner den 19-årige back en spiller, der skal optræde i Premier League.

Spørgsmålet kan dog være, hvilken klub det bliver for.

Chelsea har angiveligt lagt en plan om at indlemme den engelske teenager i førsteholdstruppen til næste sæson, men nu viser Manchester United ifølge the Independent interessere for at købe højrebacken.

Manchester United råder allerede over forsvarsspillerens 17-årige søster, der er en del af De Røde Djævles kvindehold, og Premier League-klubben håber, at det kan være med til at overbevise Reece James om at skifte klub.

I Chelsea kan Reece James få svært ved at få en masse spilletid, da Cesar Azpilicueta er en hård konkurrent, mens vejen til spilletid i Manchester United kan synes kortere.

Han har tre år tilbage af sin kontrakt med the Blues.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED