AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 17:14
Manchester United opgiver jagten på Jadon Sancho

ESPN skriver, at Manchester United har sat sig for at jagte en række andre transfermål i stedet.


Manchester United skal nok tilføje offensive forstærkninger denne sommer,  men det bliver ikke Jadon Sancho.  Det fortæller unavngivne kilder til ESPN.

Den tidligere Manchester City-spiller har længe været et mål for De Røde Djævle,  men klubben har ikke været i stand til at få Dortmund til forhandlingsbordet.

Bundesliga-klubbens sportsdirektør, Michael Zorc,  har flere gange offentligt givet udtryk for, at Sancho ikke var til salg.  Det har åbenbart ikke ændret sig, selvom klubben i dag, onsdag, har signet både Julian Brandt og Thorgan Hazard.

Derfor har Manchester United kastet håndklædet i ringen og fortsætter deres jagt på alternativer i stedet, skriver ESPN.  Sancho har stadig interesse og kan blive et mål igen i fremtiden,  men Premier League-klubben agter ikke at se jagten på ham blive til en transfersaga.

Adskillige medier har i dag og i går skrevet, at Manchester United i stedet er efter blandt andre Daniel James fra Swansea og Sean Longstaff fra Newcastle. ESPN kan tilføje Saul Niguez og en midterforsvarer,  Harry Maguire, Kalidou Koulibaly eller Matthijs De Ligt, i stedet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED