AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 09:44
Manchester United-kultspiller drak frø-væske for at komme i form

Park Ji-sung, der var kendt for sit enorme løbepas, drak friskpresset frø-væske som lille for at vokse sig større og komme i form.


Duracell-kaninen over dem alle, Park Ji-sung, der var Sir Alex Fergusons tro væbner i alle topkampe, var kendt for at løbe, løbe og løbe på fodboldbanen.

Og når man troede, Sydkoreaneren var kørt flad, fortsatte han alligevel med at spæne banen tynd.

Men ifølge FourFourTwo har Park Ji-sung nu afsløret hemmeligheden bag hans enorme løbepas - væske fra frøer.

Hvor andre drikker lækre smoothies, var Park Ji-sung en lille og splejset knejt som ung, men hvor Lionel Messi blev tildelt væksthormoner for at vokse, havde Ji-sungs far et andet trick i ærmet.

- Min far gik ud og fangede vilde frøer, for jeg var tynd og svag, og min far havde hørt, at væsken fra frøerne ville give mig størrelse og styrke, siger Ji-sung.

- Det smagte virkelig, virkelig dårligt, men jeg blev nødt til at drikke det, fordi jeg ville være fodboldspiller, og alle sagde, at jeg blev nødt til at blive større og stærkere.

Men selvom frøvæske næppe er noget, de fleste normale læger ville ordinere til deres patienter, så kan det godt være, man skulle overveje det som lægemiddel.

Alt i alt endte det jo med at gå fortrinligt for Park Ji-sung, som vandt fire Premier League-titler med Manchester United samt en Champions League-medalje med The Red Devils. 

Ser du dig selv som Premier League-ekspert? Test din viden for 2017/18-sæsonen i vores SÆSONQUIZ HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED