AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2019 12:32
Manchester United har tilbudt van der Sar kongekontrakt

Ed Woodward vil meget gerne ansætte Edwin van der Sar som sportsdirektør i klubben.


Det har længe været rygtet, at Manchester United er på udkig efter en sportsdirektør, hvilket vil være en ny rolle i klubbens historie.

Her har man bl.a. udset sig den tidligere målmand, Edwin van der Sar, og ifølge Duncan Castles er der forhandlinger mellem de to parter.

Edwin van der Sar tjener i øjeblikket 1,8 milioner kroner om året i Ajax, men Manchester United har tilbudt ham en stor lønforhøjelse, hvis han tager jobbet på Old Trafford, med en løn på omkring 11 millioner kroner.

Han er angiveligt klar til et nyt kapitel i sin karriere, men han er skeptisk omkring situationen i Manchester United, hvor man har fem personer med rollen som 'Head of Recruitment'.

Derudover er han også usikker på, hvor meget autoritet han har omkring den endelige beslutning ved transfers, og det er grunden til, at han tøver om at træffe en beslutning om at tage jobbet på Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED