AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 13:49
Manchester United har forhandlet om Dybala i mere end en måned

Italienske Tuttosport skriver, at Manchester United og Juventus har været i forhandlinger gennem et stykke tid.


Manchester United har angiveligt forhandlet med Juventus og Paulo Dybala i mere end en måned,  beretter italienske Tuttosport.

Flere engelske journalister,  heriblandt mindst en enkelt fra pålidelige The Times,  har tidligere berettet, at The Red Devils skulle være ved at forhandle sig til en aftale med den argentinske angriber.

Sidste uge kastede Dybalas bror, Gustavo, yderligere brænde på bålet, da han udtalte, at der var gode chancer for, at Juventus-stjernen ville skifte denne sommer.

Dybala skulle angiveligt være utilfreds med den manglende spilletid, som Cristiano Ronaldos ankomst har forårsaget.

I stedet kunne han og Manchester United måske blive et match, og der er ingen tvivl om, at Ole Gunnar Solskjær i hvert fald kommer til at blive aktiv på transfermarkedet.

Tuttosport mener altså at vide, at forhandlingerne skulle have stået på i en måned eller mere nu,  og det er tidligere blevet rapporteret, at Juventus forlanger i omegnen af €100 millioner for Dybala.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED