AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 09:57
Manchester United-fansene har talt: 9 ud af 10 ønsker Mourinho fyret

En afstemning på Manchester United Support Danmark viser, at et klart flertal af Manchester United-tilhængerne ønsker Mourinho afskediget.


Stemningen vender måske, hvis Manchester United formår at besejre Arsenal på Old Trafford i aften, men en meningsmåling foretaget på Manchester United Support Danmark viser klart og tydeligt, at de danske United-fans har fået nok af José Mourinho.

Mere end 4.000 tilhængere af The Red Devils har svaret på spørgsmålet om, hvorvidt de gerne så José Mourinho fyret midt i sæsonen. Det svarer hele 87 procent "ja" til, mens blot 13 procent ønsker, at han forbliver i trænersædet.

Manchester United-tilhængeren Ole Boy Sørensen begrunder sin stemme på, at Mourinho skal fyres, sådan:

- Det er manageren, der sætter holdet, laver gameplanen. Uniteds kedelige sæsonstart har ikke rykket sig, spillet er ikke blevet et hak bedre siden sidste sæson, sidste sæsons resultater er udeblevet, vi lukker mål ind som aldrig før, midtbanen er langsom og uden ide, og angrebet er tæt på tandløst. Spillerne viser ingen glæde, gejst og selvtillid, og det er et tydeligt tegn på, at tingene ikke fungerer.

Et andet medlem af Manchester United Support Danmark, Andreas Guldager,  har svært ved at se, hvordan Manchester United har udviklet sig under Mourinho, selvom det nu er trænerens tredje sæson i spidsen for klubben.  Derfor er han klar til at tage afsked med portugiseren.

- José skal ud! Vi er tilbage til Moyes-tiden, og der er absolut ingen fremgang at spore. Dog er han ikke hele årsagen, men når han ryger, kan der måske komme et system, som rent faktisk fungerer.

Der er dog konsensus blandt en del Manchester United-tilhængere om, at man ikke udelukkende kan bebrejde Mourinho for den dårlige suppedas, som klubben i øjeblikket befinder sig i.

- Han har drænet hele klubben nu. Men det er ikke hans skyld alene. Truppen er ikke bedre. Samt den sportslige ledelse har fejlet tre gange nu med managere. Man har slet ikke lavet et grundigt arbejde fra Alex Ferguson stoppede. Man burde have udarbejdet en overgang med en siddende assistent. Eller en som kendte klubben indefra. Problemerne forsætter hvis Ed Woodward forsat skal arbejde alene, skriver Ulrik Holm Larsen blandt andet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED