Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 08:40
Manchester United-fan anholdt efter demonstrationer

Det gik over gevind ved demonstrationerne i søndags, og politiet har nu anholdt en Manchester United-fan.


En person er blevet anholdt som følge af de demonstrationer, der udspillede sig søndag.

Det oplyser politiet i Greater Manchester.

- En 28-årig mand er blevet anholdt som en konsekvens af efterforskningen, og al tilgængeligt bevismateriale vil blive nøje gennemset for at identificere organisatorerne bag protesterne og dem, der var ansvarlige for overfald mod politiet, lyder det i et statement.

I går var det kommet frem, at to politibetjente var kommet til skade i forbindelse med demonstrationerne, men det tal er nu steget.

- Der er blevet oplyst seks skadede politibetjente indtil videre, hvoraf den ene betjent har fået et brud på øjenhulen, mens en anden har fået et sår i hovedet som følge af flaskekast fra folkemængden. En tredje betjent blev slæbt og sparket. Betjenten, der kom på hospitalet, er blevet udskrevet.

Samtidig bliver der også rettet en kritik mod nogle af Manchester United-tilhængernes opførsel under søndagens protester.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED