Af Emil Plovgaard
28.01.2023 Kl. 21:53
Manchester United er videre til femte runde i FA Cuppen.

Lørdag aften var Championship-klubben Reading på besøg på Old Trafford i FA Cuppens fjerde runde.

Det var et slagkraftigt United-mandskab, Erik ten Hag havde valgt i dagens anledning, og som sikkert avancerede videre med 3-1 trods en målløs første halvleg.

Nøglespillere som Christian Eriksen og Casemiro dannede eksempelvis ramme om den centrale midtbanen, mens også David de Gea var valgt fra start i målet.

Wout Weghorst kom i kampens indledning frem til en stor chance, men hollænderen formåede ikke at score sit første mål i United-trøjen.

Manchester United fik annulleret et føringsmål efter 35 minutters spil, da det blev vurderet, at Weghorst var i en offside-position.

Første halvleg endte derfor uden mål fra de to mandskaber, da Darren England for første gang blæste i sin fløjte.

Det skulle ændre sig i anden halvleg, da Casemiro for første gang bragte De Røde Djævle foran ni minutter efter pausen. Han kunne lobbe bolden over udeholdets målmand, og dermed var Erik ten Hags mandskab på kurs mod avancement til femte runde i FA Cuppen.

Det blev endnu bedre bare fire minutter senere, da Casemiro igen var på pletten. Denne gang sparkede brasilianeren hårdt til bolden langt udefra.

Andy Carroll blev vist ud efter 65 minutters spil, da han modtog sit andet gule kort.

3-0 blev det også, da Fred med bagsiden af hælen sendte Bruno Fernandes' indlæg i nettet halvvejs i anden halvleg.

Gæsternes Amadou Salif Mbengue reducerede med sit hovedstød til stillingen 3-1.

Antony havde, ligesom Casemiro, en glimrende kamp, og han blev valgt til kampens spiller af ITV.

Der er lodtrækning til femte runde i FA Cuppen mandag aften.