AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:10:2019 17:27
Manchester United afviser rygter om Pogba-krav

Manchester United afviser, at Paul Pogba forlanger 600.000 pund om ugen for at forlænge sin kontrakt med Manchester United.


Manchester United vil gerne beholde den franske stjerne Paul Pogba, selvom franskmanden selv ønskede et skifte til Real Madrid i sommer.

Manchester United vil beholde Pogba så meget, at de er klar til at forbedre hans kontrakt, hvor han i øjeblikket tjener 300.000 pund om ugen.

Der har været rygter om, at Paul Pogba forlanger en fordobling af lønnen, men det har Manchester United nu afvist, skriver Talksport.

- Pogbas eneste fokus lige nu er at blive klar til at hjælpe sine holdkammerater, sagde en kilde tæt på United ifølge Mirror Sport.

- Rygter om, at han forlanger 600.000 pund om ugen er ikke sande. Paul har to år tilbage af sin kontrakt, så tiden er på vores side i forhold til at forhandle en ny kontrakt.

- Klubben gjorde det klart i sommer, at de vil have Pogba i United, og det er stadig sagen.

Paul Pogba er i øjeblikket skadet, og han vil heller ikke deltage i Frankrigs landskampe i landskampspausen, hvor han ikke er udtaget som følge af sin skade.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED