Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 15:45
Manchester-derby forude: Midterforsvar klar, de Gea fortsat ude

Uniteds manager fortalte forud for opgøret på Etihad, at Victor Lindelöf er klar til opgøret, mens Martial er tvivlsom.


Søndag står der Manchester-derby på menuen, når Manchester City tager imod bysbørnene fra Manchester United på Etihad Stadium. 

United håber selvfølgelig på at lukket på 14 point mellem de to klubber i toppen, hvorimod City kan komme op på 16 sejre i træk i Premier League og fortsætte deres vej mod titlen. 

Ole Gunnar Solskjær fortalte forud kampen, at han har Lindelöf tilgængelig, men ingen de Gea. 

- Jeg tror i hvert fald på, at Victor er klar. Han var på bænken (mod Crystal Palace, red.), og mærker stadig lidt til ryggen, men tror på, han er klar. Martial? Måske. Jeg tror dog ikke, at Pogba bliver klar, siger Solkjær til Independet. 

Solskjær forklarer derudover situationen med de Gea, som heller ikke vil være tilgængelig til kampen søndag, da han lige er blevet far for første gang. 

- Han var nødt til at tage hjem, og i den gamle verden handlede det om én dag, men pandemien og karantænereglerne, er det en anden verden. 

- Da David ønskede at være der for at støtte sin kone, er der ikke engang en beslutning at tage. Dean (Henderson, red.) kom ind og spillede godt, så han er klar. Vi giver David den tid, han skal have, fortæller den norske manager. 

Udover Pogba, er Juan Mata og Phil Jones heller ikke til rådighed for United-mandskabet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED