AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:11:2019 11:21
Manchester Citys "glemte" angriber ønsker skifte nu

Thierry Ambrose ønsker ikke længere at blive udlejet fra Manchester City.


Thierry Ambrose har endnu ikke spillet en kamp for Manchester Citys førstehold, selvom den nu 22-årige angriber har været i klubben, siden han var 16.

Han var ellers tæt på at få sin debut tilbage i 2016, men en slem skade satte en stopper for den drøm, og de seneste tre sæsoner har Ambrose været udlejet -  senest til franske FC Metz.

Forinden havde han et succesfuldt lejeophold for hollandske NAC Breda, hvor han efterfølgende regnede med at få chancen under Pep Guardiola.

- Jeg forventede virkeligt at få chancen for at vise City, hvor meget bedre en spiller jeg var blevet under min tid i Holland. Men jeg lagde med det samme mærke til, at trænerne ikke følte, jeg var klart, og de insinuerede, at jeg ikke ville få spilletid, hvis jeg blev, fortæller Ambrose til Manchester Evening News.

Derfor drog han først til Lens og senere FC Metz denne sommer.  Hans kontrakt med Manchester City udløber nu efter denne sæson, og Ambrose glæder sig egentligt bare til at komme videre.

- Jeg er færdig med at blive udlejet efter denne sæson. Jeg sagde det samme sidste år, men tog alligevel på lån, men det afhænger ikke altid af mig, siger Ambrose.

- Jeg vil selvfølgelig fortryde at forlade City uden at have spillet for førsteholdet, men sådan er livet. Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt og håbe på, at jeg kan vende tilbage til Manchester City engang i fremtiden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED