Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester City-spiller ville stoppe to gange

Af Morten Bruun Jørgensen
11.09.2023 Kl. 06:52
Manchester City-spilleren har to gange ønsket at stoppe på det engelske landshold, fortæller Gareth Southgate.

Lørdag måtte det engelske landshold skuffende nøjes med 1-1 ude mod Ukraine, hvor Kyle Walker blev kåret som kampens spiller, men han kunne sagtens have været stoppet på landsholdet for længst. 

For efter kampen afslørede den engelske landstræner, at Manchester City-spilleren i to omgange har ønsket at indstille sin landsholdskarriere. 

– Jeg har talt ham væk fra at stoppe på landsholdet to gange. Efter EM og efter VM. Jeg tror, han elsker at være her, og han prøver nu at se, hvor mange landskampe han kan få. 

 

– Jeg indser nu, at jeg måske gik for langt her. Jeg tror ikke, at han indså, hvor meget værdi vi har for ham, og hvor vigtig han er for os. Han kommer formentlig ikke til at takke mig for at dele det siger Southgate ifølge The Times.

Senere forklarede Walker også over for den fremmødte engelske presse, at han ville stoppe, fordi han kunne se, at Reece James, Trent Alexander-Arnold og Kieran Trippier begyndte at byde sig til på højre back. 

Den 33-årige Manchester City-spiller er dog stadig Southgates førstevalg på højre back, og han er nu noteret for i alt 77 landskampe for England. 

Han fik debut den 12. november 2011 mod Spanien under Fabio Capello. 


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce