Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester City vil dominere hele verden: Nu bygges ny arena

Af Morten Bruun Jørgensen
11.09.2023 Kl. 07:50
Manchester City har større ambitioner, og derfor åbnes der til næste år en ny arena.

City Football Group er måske den mest veldrevne fodboldforretning i verden. Der er en klar linje, rutinerede personer involveret og selskabets primære fodboldhold er verdens bedste klub. Men mere vil have mere. 

Derfor har City Football Group de seneste år arbejdet på at bygge en ny arena ved siden af Etihad Stadium til lidt over tre milliarder kroner, og den står færdig til næste år, skriver The Telegraph. 

Ifølge avisen er det et led i selskabets ambition om at dominere hele fodboldverdenen, og den nye arena skal være med til booste økonomien i City Football Group. 

 

Arenaen, der vil kunne huse 23.500 tilskuere under tag, skal blandt andet være med til at tiltrække store musiknavne, og sangeren Harry Styles er en af investorerne i den nye arena. 

På nuværende tidspunkt har City Football Group allerede solgt navnerettighederne til arenaen i en 15-årig periode for 870 millioner kroner. 

Det er ikke penge, der ryger direkte ind i budgettet hos Manchester City, men i stedet er det med til at styrke City Football Group, som løbende har opkøbt fodboldklubber i hele verden og forsøgt at gøre dem bedre. 

For på den måde kan Manchester City være med til at dominere hele fodboldverdenen. 


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce