Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester City udpeger Haaland-afløser

Af Emil Plovgaard
14.06.2024 Kl. 19:00

Tilbage i februar lød det, at Manchester City forsøgte at få Erling Haaland til at skrive under på en ny kontrakt.

Nordmandens nuværende kontrakt indeholder nemlig en frikøbsklausul, der træder i kraft i sommeren 2025.

Klausulen lyder angiveligt på omkring halvanden milliard kroner, og det er noget mere, end de fleste klubber i verden er i stand til at tilbyde.

Ifølge HITC har Haaland ingen interesse i at skrive under på en ny kontrakt, som fjerner den omtalte klausul.

Mediet skriver, at Haaland ønsker at have kontrol over sin egen videre skæbne, og at han i øjeblikket er godt tilfreds med tilværelsen hos de forsvarende Premier League-vindere.

Men i tilfælde af, at Haaland skulle forlade klubben om 12 måneder, har Manchester City allerede udpeget sig en mulig afløser for nordmanden.

Pep Guardiolas mandskab skulle efter sigende være store beundrer af Girona-stjernen Artem Dovbyk, der har en fortid hos danske FC Midtjylland.

Dovbyk, der i den forgangne sæson snuppede topscorerprisen i La Liga, ejes af Citys søsterklub i Spanien, og det skulle give rimelige betingelser for at nå frem til en handel.

I øjeblikket er Atlético Madrid i forhandlinger med Dovbyk, men City Football Group ønsker at indskrive en tilbagekøbsklausul i en potentiel aftale, så City har gode rammer for en fremtidig handel.

For et par uger siden blev Dovbyk døbt La Ligas Haaland af den store spanske sportsavis AS.

De to angribere deler da også – foruden deres evner til at få netmaskerne til at blafre – en række ligheder, såsom, at de begge er bedst med venstre ben, er stærke fysisk, og også har fart nok til at sætte modstandere af, når det gælder.

En spiller, der tilsluttede sig Manchester City i sommeren 2023, kan forlade klubben i dette transfervindue.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce