Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 23:09
Manchester City-stjerne: Jeg er den bedste til straffespark - men får ikke lov

Ederson mener, at han er den bedste straffesparksskytte i Manchester City, men han får ikke lov af Pep Guardiola.


Gabriel Jesus, Raheem Sterling, Sergio Agüero, Ilkay Gündogan og Kevin De Bruyne.

De fem spillere har siden starten af sidste sæson misbrugt et straffespark for Manchester City, og dermed er det formentlig helt fair at mene, at klubben har et problem fra ellevemeterpletten.

Men klubbens førstemålmand Ederson har løsningen på problemet.

- Jeg er den bedste straffesparksskytte, men jeg bliver ikke valgt til at tage dem, siger den brasilianske målmand ifølge TalkSPORT.

Han har tidligere vist prøver på en forrygende sparketeknik, der har sikret ham en plads i Guinness Rekordbøg for det længste udspark.

Tilbage i 2018 blev Pep Guardiola spurgt ind til, hvorvidt Ederson kunne få lov til at sparke straffespark for Manchester City, men dengang afviste spanieren prompte.

- Nej, det kommer ikke til at ske. For han er målmand, og der er andre spillere, der kan tage sig af det. Der er også respekt for modstanderen og respekt for turneringerne.

- En træningskamp er én ting. Han kan måske få lov i en straffesparkskonkurrence, men ikke i en kamp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED