AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 09:23
Manchester City-spillere nærmer sig lønnedgang

Manchester City er kommet langt i forhandlingerne med spillerne i klubben om en lønnedgang som følge af coronakrisen.


Der er endnu ingen klubber i Premier League, der har indgået en aftale om lønnedgang med spillerne. Men Manchester City kan snart blive den første.

The Times erfarer nemlig, at sidste sæsons engelske mestre er i fremskredne forhandlingerne med spillerne om en henstand af lønnen.

Dermed er der lagt op til, at spillerne i en periode vil få udbetalt mindre lønkroner end normalt. Det er dog så meningen, at de på et senere tidspunkt vil få pengene udbetalt – sandsynligvis når coronakrisen er overstået, og klubben har klaret sig.

Der er en forventning om, at Manchester City kan klare sig ud af krisen uden, at det skal påvirke klubbens personale. Det skyldes først og fremmest, at klubben er godt polstret økonomisk med ejerkredsen fra Abu Dhabi.

Foruden Manchester City siges det, at yderligere to klubber forhandler med spillerne om en lønnedgang.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED