AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 19:17
Manchester City slipper næsten med garanti for Champions League-karantæne næste sæson

The Times skriver, at Manchester City næppe når at blive idømt karantæne for brud på FFP-reglerne inden næste sæson.


Manchester City bliver fortsat efterforsket af UEFA for mulig svindel med Financial Fair Play-reglerne, der i værste fald kan betyde, at de forsvarende engelske mestre på et tidspunkt modtager karantæne fra Champions League.

Men The Times skriver, at The Citizens efter alt at dømme ikke skal bekymre sig om at misse næste års turnering, da efterforskningen stadig er langt fra at blive konkluderet.

Det var hackede dokumenter i tyske Der Spiegel, som antydede, at Manchester Citys ejere havde omgået FFP-reglerne ved kunstigt at oppuste værdien af en række sponsorater med egne penge.

Manchester City har hele tiden nægtet sin skyld, men UEFA skulle endnu være så langt fra at nå en konklusion på efterforskningen,  og derfor bliver det mere og mere usandsynligt, at City skulle modtage karantæne til næste sæsons Champions League-turnering.

Det er ikke ensbetydende med, at Manchester City ikke  kan blivee fundet skyldige senere og fortsat modtage karantæne fra Champions League, men det er ifølge The Times for sent at give det engelske hold sparket nu eller næste sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED