AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 12:16
Manchester City-profil indrømmer: Jeg har ikke altid været fuldt dedikeret

Manchester City-profilen Raheem Sterling indrømmer, at han de seneste år har dedikeret sig mere til det professionelle liv som fodboldspiller og det har haft indflydelse på hans karriere.


Manchester City-kanten Raheem Sterling har i denne sæson spillet på et rigtig højt niveau. Den hurtige kantsspiller har således scoret otte mål i 14 Premir League-kampe, mens det er blevet til fem mål i fem Champions League-kampe.

I weekenden skal den engelske landsholdsspiller forsøge at fortsætte de positive takter, når The Citizens skal op imod bysbørnene fra Manchester United. Inden opgøret har Raheem Sterling talt om sin flotte sæsonstart og her indrømmer han, at han tidligere ikke har været fuldt fokuseret på sin professionelle karriere.

- Jeg havde fokus på min karriere, men jeg var nok ikke 100 procent dedikeret. Jeg levede ikke 100 procent det liv, jeg skulle for at være professionel fodboldspiller og det havde nok også betydning for mit spil i kampene, udtaler en ærlig Raheem Sterling.

I 2016 blev Pep Guardiola ansat som manager i Manchester City og den spanske manager gjorde indtryk på Raheem Sterling.

- Han fik mig til at indse, at jeg havde levet forkert og derfor ændrede jeg det. Jeg kan tydeligt mærke forbedringer i mine præstationer, ligesom man også kan se det på mine tal. Nu handler det bare om at lægge på hver uge og hver sæson, så jeg kan nå et endnu højere niveau, slutter Raheem Sterling. 

Kampen mellem Manchester City og Manchester United bliver fløjtet op lørdag klokken 18:30 dansk tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED