AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 15:44
Manchester City-profil åben for at genoptage kontraktforhandlinger

Det er fortsat ikke udelukket, at Ilkay Gündogan forlænger sin kontrakt med Manchester City, for nu er han klar til at genåbne kontraktforhandlingerne.


Gennem flere måneder har Ilkay Gündogans kontraktsituation fyldt en hel del hos Manchester City.

Tilbage i marts satte den tyske midtbanespiller forhandlingerne på pause, da han ønskede garantier for, at han kunne få mere spilletid, og det fik ifølge Goal den engelske klub til at overveje at sælge Ilkay Gündogan i sommerens transfervindue.

Med blot et år tilbage af den nuværende kontrakt kan det være sidste chance for Manchester City til at få lidt penge for den tidligere Dortmund-spiller, men situationen lader nu til at have ændret sig ganske markant.

Således erfarer Goal i dag, at Ilkay Gündogan er villig til at genoptage kontraktforhandlingerne efter FA Cup-finalen i weekenden.

Indtil videre er det uvist, om de to parter kan blive enige om en ny aftale, men i de seneste uger har Ilkay Gündogan spillet en ganske stor rolle for Manchester City i fraværet af den skadede Fernandinho.

Pep Guardiola er angiveligt meget opsat på at beholde Ilkay Gündogan, som den spanske manager ser som en vigtig del af holdet i Manchester City, der dog fortsat planlægger at købe en ny central midtbanespiller i det kommende transfervindue for at løfte en del af byrden fra Fernandinhos skuldre.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED