AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 13:48
Manchester City overvejer bud på fransk VM-vinder

L'Equipe skriver, at Manchester City lige nu skulle overveje, om det ville betale sig at byde på Samuel Umtiti.


Pep Guardiola har afvist over for den engelske presse, at det skulle være tilfældet, men der er stadig en forventning om, at Manchester City potentielt vil investere i en ny midterforsvarer til januar.

Skaden til holdets absolut bedste midterforsvarer, Aymeric Laporte, har vist sig at få katastrofale følger for de forsvarende engelske mestre, som har smidt ukarakteristisk mange points denne sæson.

Derfor ser The Citizens angiveligt Samuel Umtit fra FC Barcelona som en mulig forstærkning, som kan hentes til januar.  Det skriver L'Equipe.

Umtiti har længe været skadesplaget og resultatet deraf er, at den franske verdensmester har mistet sin startplads til landsmanden Clément Lenglet.

Rygterne har derfor tidligere floreret om et muligt exit fra Camp Nou, og Manchester City holder på nuværende tidspunkt øje med ham.

Problemet er, at Pep Guardiola og Manchester City ser Umtiti som et risikabelt køb, da han er fysisk skrøbelig.

Der er ingen tvivl om, at franskmandens fysik ikke fejler noget, men tre knæskader på et år er en foruroligende skadeshistorik at have.

Derfor er det endnu usikkert, hvorvidt Premier League-klubben tør tage chancen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED