AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:08:2020 23:02
Manchester City gjorde arbejdet færdigt mod Real Madrid

Hjemme på Etihad Stadium færdiggjorde Manchester City dét, de havde startet i første opgør mod Real Madrid og har nu spillet sig i kvartfinalen.


Manchester City vandt for lang, lang tid siden med 2-1 over Real Madrid på Santiago Bernabeu og i dag - efter en lang pause uden Champions League, var det tid til returopgøret. 

Her fik Pep Guardiolas tropper en glimrende start, da Raheem Sterling kunne bringe værterne på 1-0 i en situation, hvor Raphael Varane smed bolden lige i fødderne til Gabriel Jesus, der nemt kunne spille på tværs til målscorer Sterling. 

Los Blancos svarede dog igen 20 minutter senere.

Brasilianske Rodrygo, der noget overraskende var at finde i startopstillingen til kampen, tog et langt træk mod baglinjen og lagde et indlæg lige ind i panden på Karim Benzema, der udlignede til 1-1, der også var stillingen ved pausen. 

I anden halvleg var Varane atter skurken for madrilenerne. Han forsøgte at heade en høj bold tilbage til Thibaut Courtois, men da den var for kort, kunne Jesus opsnappe den og gøre det til 2-1. 

Det var dødsstødet for Los Blancos og dermed kunne City spille sig i kvartfinalen, der spilles lørdag i næste uge. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED