AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2018 09:31
Manchester City er et skridt nærmere på at vinde mesterskabet mod United

Efter sejren mod Stoke er Manchester City nu et skridt nærmere at kunne vinde mesterskabet mod Manchester United den 7. april.


Efter 2-0 sejren over Stoke er City nu så tæt på mesterskabet, at de kan snuble over målstregen, men ønskescenariet om at kunne vinde trofæet mod Manchester United kom også et skridt nærmere.

Gårsdagens resultat betyder, at City kun skal bruge tre sejre mere for at blive kronet mestre. To sejrrige kampe kan også gøre det, hvis den ene er mod Manchester United på andenpladsen. 

Og det virker meget sandsynligt, at mesterskabet vil være på spil i Manchester-derbyet.  For vinder City over Everton i deres næste Premier League-kamp, ligger bolden lige til højrebenet for City til selv at afgøre det i ærkerival-opgøret mod Manchester United på Eithad den 7. april.

Udsigten til at vinde mesterskabet mod Manchester United, der plejede at være storebror i opgøret, må være en fristende mulighed for City-fans og City-spillere. Det har holdkaptajn Vincent Kompany ikke lagt skjul på.

- Alle fra den blå side af Manchester ved, at det er en once-in-a-lifetime-opportunity.  

Mere afdæmpet er Pep Guardiola, der har forsøgt at nedtone vigtigheden af at vinde mesterskabet mod arvefjenden. 

-  Jeg forstår godt, at fansene vil vinde mesterskabet mod United, men det vigtigste er at blive mestre. Hvornår og hvor betyder ikke alverden, sagde Guardiola efter kampen mod Stoke.  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED