AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2018 13:48
Managertips: Kane kan klare sagerne for dig

PLBOLD.dk kommer her med tre mulige røverkøb, tre value for money-køb og tre dyre køb, du kan foretage dig på holdet.dk inden den kommende Premier League-runde.


Røverkøbene

Forsvareren: Juan Foyth – 2.302.000

Jan Vertonghen har karantæne i næste kamp, og dermed er der en ny startplads i vente til den unge argentiner, der har gjort det ganske godt.

Midtbanespilleren: Nampalys Mendy – 2.232.000

Den franske midtbanespiller er fast mand i startopstillingen hos Leicester, og selvom han ikke laver mange mål eller assists, er han en spiller, der kan score point i form af en sejr. Leicester møder Fulham og kan hente tre point der.

Angriberen: Javier Hernandez – 4.386.000

Vi tager en chance og anbefaler mexicaneren, som scorede to mål i weekenden. West Ham er meget svingende, og angriberen har ikke været imponerende, men på hjemmebane mod Cardiff er det svært ikke at satse på ham.

Value for money-købene

Forsvareren: Yerry Mina – 3.600.000

En hjemmebanekamp mod Newcastle giver gode muligheder for et rent bur, og colombianeren har samtidig vist, at han er farlig i modstandernes felt.

Midtbanespilleren: Gylfi Sigurdsson – 5.234.000

Everton ser rigtig spændende ud, og der venter dem en overkommelig kamp mod Newcastle på Goodison Park. Islandske Gylfi Sigurdsson er næstbedste bud på en målscorer. Og så kan han lave assists.

Angriberen: Callum Wilson – 5.176.000

Den engelske landsholdsspiller er i storform, og han bør være et godt valg på hjemmebane mod Huddersfield, som ellers har gjort det fornuftigt de seneste runder.

De dyre køb

Forsvareren: Virgil van Dijk – 6.068.000

Liverpool kommer ikke til at lukke mål ind mod Burnley – tror vi da. Og det kommer til at give en del point til Virgil van Dijk, der er sikreste mand på holdkortet i the Reds’ forsvar.

Midtbanespilleren: Leroy Sané – 9.093.000

Tyskeren har vist storform de seneste runder, hvor han har fået spilletid fra starten af kampene. Det får han formentlig også mod Watford, og vi forventer mindst et mål eller en assist fra hans fødder.

Angriberen: Harry Kane – 11.558.000

Den engelske angriber scorer næsten hver gang for Tottenham, og på hjemmebane mod Southampton er der gode muligheder for en ny scoring af Harry Kane. Er samtidig også et oplagt anførervalg.

Husk, at den første kamp allerede spilles i aften, hvorfor du skal have foretaget dine udskiftninger inden da.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED