AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 15:30
MANAGERSPIL: Deltag i PLBOLD's pulje på Holdet.dk

Deltag i PLBOLD's pulje på Holdet.dk i managerspillet for Premier Lague efterår 2018.


Nu er vi igen klar til at finde Danmarks dygtigste manager imellem Danmarks bedste Premier League-fans. Vi vil igen i år gerne lave en stor pulje med alle PLBOLD's læsere, redaktionen og venner af huset. 

Derfor vil vi gerne se dig og dine venner i puljen ''PLBOLD.dk efterår 2018'', på Holdet.dk
 
Hvis du klikker ind på vores Facebook-side HER, så trækker vi derinde lod om en ordentlig håndfuld Guld+-hold blandt jer, der er friske og får et fedt managerspil op og køre! Det er gratis at oprette et hold på holdet.dk. 
 
Vi kan desuden afsløre, at vi her på PLBOLD.dk kommer til at dække managerspillet på hjemmesiden før - og under sæsonen. Fede top 10'er, rundens hold og meget mere i løbet af efteråret. Så vi håber, i er friske på at dyste mod os! 
 
Du kan oprette et hold på Holdet.dk ved at KLIKKE HER - husk derefter at tilmelde dig gruppespillet ''PLBOLD.dk efterår 2018''. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED