AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2019 15:41
Mahrez over van Dijk: Her er de mest håbløse Ballon d'Or-stemmer

Hvad mon disse journalister har tænkt, da de afgav deres stemmer?


Mandag aften kunne Lionel Messi for sjette gang lade sig hylde som vinder af Ballon d'Or, mens Liverpools Virgil van Dijk måtte tage til takke med andenpladsen. 

Messi blev kåret efter stemmer fra i alt 176 journalister fra 176 forskellige lande, men ikke alle journalister var enige om, at den argentinske troldmand skulle have prisen. 

Blandt andet havde flere af dem van Dijk på førstepladsen, mens andre havde mere fidus til Cristiano Ronaldo, hvilket man da også godt kan argumentere for, da de begge har haft et flot år. 

Det var dog ikke alle, der havde en af de tre øverst på stemmelisten, og især fem journalisters stemmer må siges at være helt i skoven. 

Vi har samlet de fem journalisters stemmer herunder. 

Tyskland (stemmeafgiver: Karl-Heinz Wild fra Kicker)

1. Lewandowski 
2. Mané
3. Van Dijk 
4. Mbappé 
5. Messi 

Bayerns Robert Lewandowski endte på 8. pladsen, men den tyske journalist havde angriberen som etter, mens vinderen, Messi, var helt nede på femtepladsen. 

Guatemala (stemmeafgiver: Francisco Aguilar Chang fra Antorcha Deportiva) 

1. Alisson 
2. Van Dijk 
3. De Jong
4. Firmino 
5. Salah 

Journalisten fra Guatemala er uden tvivl stor beundrer af Liverpool, men selvom the Reds helt fortjent havde mange spillere i toppen af listen, så er det alligevel en spøjs beslutning at vælge Alisson som etter, mens Messi eller Ronaldo ikke er at finde i top 5. 

Liechtenstien (stemmeafgiver: Ernst Hasler fra Liechtensteiner Vaterland) 

1. Mané
2. Hazard
3. Messi 
4. De Ligt
5. Ronaldo 

Her er der ikke blevet plads til Virgil van Dijk, mens den tidligere Chelsea-profil Eden Hazard indtager en overraskende andenplads foran både Messi og Ronaldo. 

Sri Lanka (stemmeafgiver: Hafiz Marikar fra Daily News)

1. Alexander-Arnold
2. Aubameyang
3. Griezmann 
4. Lewandowski 
5. Ter Stegen

Hvor skal man næsten begynde her? Journalisten fra Sri Lanka har hverken van Dijk, Messi, Ronaldo eller Mané i top 5. Det er simpelthen en ommer. 

Elfenbenskysten (stemmeafgiver: Adam Khalil fra Sport-Ivoire.ci) 

1. Alisson 
2. Mané
3. Mahrez
4. Van Dijk 
5. Mbappé 

Endnu en journalist, der ikke har fundet plads til hverken Messi eller Ronaldo, mens van Dijk indtager en fjerdeplads. Og hvad laver Mahrez på tredjepladsen?


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED