Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Maguire skal sælges: "Han er ikke god nok til at være United-anfører"

Af Jeppe Augustsen
31.08.2022 Kl. 08:41
Harry Maguire er ikke god nok til at være Manchester United-anfører, mener Jonatan Rying Larsen.

Harry Maguire har i længere tid været en udskældt herre hos Manchester United-fanbasen.

Efter at have været med fra start i sæsonens to første kampe, så har den engelske midtstopper været på bænken i de seneste to kampe, som har budt på sejre.

I PL Showet bliver Manchester United-fan, Jonatan Rying Larsen, spurgt ind til Harry Maguire, som han ikke finder god nok til at være Manchester United-anfører.

– Jeg brød mig egentlig ikke om den måde, som Erik ten Hag omtalte det på efter Southampton-kampen – at bare fordi man er anfører, er man ikke selvskrevet til startopstillingen. Nej bevares, det siger sig selv taget de seneste kampe taget i betragtning. Jeg synes ikke, der er nogen grund til at udlevere sine spillere på den måde, siger Jonatan Rying Larsen og tilføjer: 

– Især fordi han selv for kort tid siden bekræftede, at Maguire fortsat skal være anfører. Jeg synes ikke, at Harry Maguire er god nok til at være anfører i Manchester United, og det har jeg sagt længe og holder fast i.

– Jeg tror, vi er nået til et punkt, hvor det er 'damage good' for begge parter. Jeg tror, det vil være bedst, hvis de får skippet ham afsted. Men spørgsmålet er, hvem der vil ligge så mange penge for en spiller med fire år tilbage af sin kontrak, lyder det Jonatan Rying Larsen.

Lyt til denne uges udgave af PL Showet her:

Annonce