AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:08:2020 18:15
Maguire lykkes med anke - kan spille Champions League som 'uskyldig'

Harry Maguires juridiske hold er lykkes med at få United-kaptajnens sag anket.


Harry Maguire var hurtig til at sende sit juridiske hold i beredskab for at anke den dom, han i går modtog ved en græsk domstol efter at være blevet kendt skyldig i anklager om overfald, nægtelse af anholdelse samt forsøg på bestikkelse af tjenestefolk.

Nu melder den troværdige The Athletic-journalist Laurie Whitwell, at Maguire har fået medhold i sin ankesag.

Det betyder, at Maguires straffeattest atter er renset frem til, at han eventuelt bliver kendt skyldig i den kommende retssag.

Whitwell tilføjer, at den næste retssag vil blive ved en højesteret.

Det understreges, at Maguire indtil videre ikke har nogen restriktioner grundet sagen, og han kan, indtil han bliver kendt skyldig, frit rejse rundt mellem lande.

Det betyder samtidig, at Manchester United kan bruge ham i Champions League, hvilket tolkes at være en af grundene til, at Maguire har fået lov at beholde anførerbindet i klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE