AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 12:09
Maguire er stolt: Det er en massiv ære at være anfører

Harry Maguire er meget stolt over at være udnævnt til anfører for Manchester United.


Fredag blev det officielt, at Harry Maguire overtager anførerbindet fra Ashley Young.

Sidstnævnte er skiftede til Inter, og dermed skulle Ole Gunnar Solskjær udpege en ny anfører, og her faldt valget altså på den engelske landsholdsspiller, som blot har været i klubben i et halvt år efter sidste sommers skifte fra Leicester.

For Harry Maguire er det meget stort at få tildelt det ansvarsfulde hverv, og det lægger han slet ikke skjul på i et interview med MUTV.

- Det er en massiv ære at være anfører for denne kæmpe klub. Det er en fed følelse for mig selv, men det hårde arbejde fortsætter, og jeg vil blive ved med at gøre det bedste, jeg kan, både på og udenfor banen i forsøget på at føre klubben til succes, siger han.

Når Manchester United søndag skal møde Liverpool bliver det imidlertid ikke første gang, at Harry Maguire tager anførerbindet på. Gennem sæsonen har han båret det en del gange, når Ashley Young ikke har spillet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED