Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 09:44
Maddison afslører: Vi gik efter at udnytte denne Chelsea-svaghed

James Maddison fortalte efter tirsdagens sejr over Chelsea, hvordan de på forhånd havde udset et område, hvor The Blues så svage ud.


Leicesters Wilfred Ndidi åbnede scoringen i 2-0 sejren over Chelsea efter en hjørnesparkskombination endte for fødderne af den nigerianske midtbanespiller på kanten af feltet. Herfra tordnede han den ind bag en chanceløs Edouard Mendy.

Hele sekvensen så noget tilfældig ud, men ifølge James Maddison planlagde Leicester at udnytte dødbolde til at slå Chelsea.

- Vi har arbejdet på det. Vi havde fokus på at tage korte hjørnespark mod Chelsea og derefter være kreative, for vi kunne se, at de har en tendens til at miste koncentration på dødbolde, og det vidste vi, vi kunne udnytte, sagde Maddison efter slutfløjt ifølge Football London.

Leicester har ellers ikke set skarpe ud på dødbolde i denne sæson, men særligt sidste sæson havde Chelsea store problemer med at forsvare sig imod hjørnespark.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED