AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 16:18
Målrettet van Dijk: Vi har ikke vundet noget i min tid i Liverpool

Virgil van Dijk hviler ikke på laurbærene i forhold til Liverpools progression.


Virgil van Dijk har imponeret siden skiftet til Liverpool sidste januar, hvor han brød transferrekorden, da han blev den dyreste forsvarsspiller nogensinde, da Liverpool betalte svimlende £75 millioner.

Siden har han konsolideret sig selv som én af verdens bedste forsvarsspillere, og har spillet en vital rolle i forbindelse med Liverpools progression, men hollænderen vil dog ikke stoppe dér.

- Jeg forventede meget af mit skifte. Jeg har forventet en masse fra mig selv, både at udvikle mig som spiller og person. Det går åbentlyst godt, men i sidste ende har vi ikke noget i forhold til da jeg kom, ud over en stor forbedring og at være på rette vej, siger van Dijk om potentielt sølvtøj ifølge ESPN.

Forsvarsklippen forventer sig dog meget af fremtiden, da han ser stor fremgang i truppen og et naturligt velbehag spillerne imellem.

- Det sker virkelig noget i klubben. Vi har momentum for tiden. Alle har det godt, og selvfølgelig kan vi stadig forbedre os, men som sagt er vi på rette vej, siger van Dijk. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED