Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 18:02
Målrettet Moyes: West Ham skal kæmpe med om top fire hvert år

West Ham-manager David Moyes har store ambitioner for West Ham i fremtiden.


Efter en række enormt skuffende sæsoner er det både opløftende og overraskende at se West Ham spille fodbold i denne sæson. 

The Hammers har virket uigenkendeligt stabile, hvilket har ført klubben til en delt fjerdeplads efter 24 spillerunder.

Dette er dog ikke nogen alt eller intet mulighed for at se West Ham i Europa, fastslår træner David Moyes, der forventer at se lignende præstationer i fremtiden.

- Jeg forventer, at vi gør det igen. Jeg forventer, at vi ligger i toppen næste år og næste år igen, for det er mit job, indledte skotten til gårsdagens pressekonference.

- Jeg vil sørge for, at vi hvert år kæmper med om top fire - så at sige, at dette er vores gyldne mulighed for at komme i Europa er ikke det, som jeg bestræber mig efter med denne klub. Jeg vil gerne væk fra den følelse, man har med, at dette er vores eneste mulighed for en top-placering. 

- Men er vi på den anden side klar på at maksimere den nuværende situation? Selvfølgelig er vi det, lyder det fra den ambitiøse skotte.

West Ham ligger i skrivende stund side om side med Chelsea på fjerdepladsen, mens en hjemmesejr søndag over Spurs vil give The Hammers god mulighed for at indtage Champions League-pladsen alene.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED