AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 09:25
Målmandstræner antyder: Så lang tid er Alisson ude

John Achterberg tør ikke spå om, hvornår førstemålmanden er tilbage.


Liverpool har haft en mindre keeperkrise denne sæsonstart, efter Alisson måtte udgå med en lægskade i åbningskampen mod Norwich.

Nu fortæller The Reds' målmandstræner, John Achterberg, at han har svært ved at sætte en tidsramme på, hvornår den brasilianske Golden Glove-vinder atter er at finde på stregen i Liverpool-buret - men det bliver formentligt tidligst midt i september.

- Det hele går fint. Han får behandling dagligt, og lægestaben forsøger at forbedre tingene. Han er i stand til at lave visse øvelser i træningscentret uden at bruge sit ben, siger Achterberg til The Athletic. 

Som målmandstræneren også indikerer, så får vi næppe Alisson at se i lørdagens storkamp mod Arsenal, men med lidt lykke og lidt held er han tilbage efter landsholdspausen midt i september.

- Lægestaben har ikke givet os et specifikt tidspunkt, hvor han er tilbage, da det er svært at sige, hvor hurtigt Alisson kommer sig. Der kommer en landskampspause, og så må vi se, hvor lang tid det tager efter det, siger Achterberg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED