AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 20:36
Målfarlig offensiv: Everton-træner storroser nyindkøb

Everton fik en træg start på den nye Premier League-sæson med kun fire points for tre kampe samt kun en enkelt scoring på målkontoen.


En jævn start på den nye sæson er senere blevet afløst af en modsvarende god periode af The Toffees, som i sommerperioden investerede solidt i deres offensive geledder. Således kom Moise Kean og Alex Iwobi til fra henholdsvis Juventus og Arsenal. 

I indledningen gav den nye offensive sammensætning ikke pote, men syv scoringer i de seenste to kampe - én i Premier League og én i Carabao Cup - har indikeret, at der blev bestemt ikke bliver skudt med vådt krudt i Everton-angrebet længere. Og det glæder Marco Silva, der står i spidsen for Everton, der samtidig sender en stor del af rosen i retning af Alex Iwobi. 

- Han har kvalitet i den sidste beslutning og aktion. Han er en vigtig spiller i vores angreb. Han kan se rummene, han kan se løsningerne, og han kan finde sine holdkammerater i den bedst mulige position til at score, forklarer Marco Silva ifølge Evertons officielle hjemmeside. 

Næste opgave for Alex Iwobi og resten af Everton-mandskabet venter på søndag klokken 15:00 dansk tid, når The Toffees gæster Bournemouth. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED