Målamok: City udraderede ukrainske gæster

Af Emil Eire Frerk Olsen
07.11.2018 Kl. 22:19
Manchester City vandt igen sikkert over ukrainske Shakhtar Dontesk. Denne gang på hjemmebane og med cifrene 6-0. Gabriel Jesus greb chancen og scorede tre mål.

Guardiolas tropper skulle her til aften tage imod ukrainske Shakhtar Donetsk i Champions League-gruppespillets fjerde runde.

Sidste møde mellem de to klubber var for blot to uger siden, hvor City på udebane komfortabelt vandt med 3-0.

Der var dog stadig et stykke arbejde, der skulle gøres inden man i Manchester-klubben for alvor kunne føle sig sikker på at gå videre fra gruppespillet.

Efter det skuffende nederlag til Lyon i den første runde, skulle The Citizens nemlig med al sandsynlighed bruge en sejr for at bevare deres førsteplads i gruppe F.

Det så dog på intet tidspunkt ud til, at det ville ende med andet end tre point til hjemmeholdet.

De dominerede kraftigt spillets gang, og allerede efter 13 minutters spil bragte David Silva City foran, hvilket blev starten på en sand ydmygelse af gæsterne.

Med en straffesparksscoring i det 24. minut sendte Gabriel Jesus hjemmeholdet i front med to til pausen, hvilket også blev starten på hans hattrick.

To yderligere scoringer af brasilianeren samt en enkel fra både Sterling og Mahrez i anden halvleg cementerede det endelige resultat på 6-0.

Dette var anden kamp i streg, at City scorede hele seks gange, mens de nu lægger sig sikkert i spidsen af gruppe F med tre point ned til andenpladsen.

Manchester Citys næste kamp i gruppespillet er hjemme mod Hoffenheim den 27. november med kampstart klokken 21:00.