Målamok: Chelsea gjorde Manchester City kunsten efter

Af Morten Bruun Jørgensen
18.04.2019 Kl. 20:51
Chelsea havde ingen problemer med at spille sig videre til semifinalerne i Europa League, selvom Slavia Prag ydede god modstand.

Der var dømt målfest på Stamford Bridge, hvor Chelsea og Slavia Prag ikke ville stå tilbage for Manchester City og Tottenham.

Inden der var spillet en halv time, var de første fire mål i kampen blevet scoret, og det var Chelsea, der kunne glæde sig over en føring på 4-1 på to mål af Pedro, et af Olivier Giroud og et ganske komisk selvmål. For Slavia Prag var det Tomas Soucek, der fandt vej til netmaskerne.

Målene fortsatte med at falde tidligt i anden halvleg, hvor Petr Sevcik fik reduceret til 4-2 med et blot mål seks minutter efter pausen. Blot tre minutter senere fik selvsamme Petr Sevcik reduceret endnu engang, og nervøsiteten begyndte at spredes på Stamford Bridge.

Chelsea formåede dog at sætte en stopper for målfesten, og i sidste ende kunne Maurizio Sarris tropper køre en sejr i land på eget græs, og the Blues vandt samlet 5-3.

Andreas Christensen spillede hele kampen i det centrale forsvar for Chelsea, der nu kan se frem til at møde Eintracht Frankfurt i Europa League-semifinalerne.