AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 10:24
Mål på menuen: Her er Uniteds fire prioriteter denne januar

Manchester Evening News har taget et kig på fire områder, som Manchester United vil prioritere højt i vintertransfervinduet.


Hent en angriber: 

The Red Devils er blevet klart forbedret i offensiven, efter Anthony Martial vendte tilbage fra sin skade. Holdet står nu noteret for 11 mål i sine seneste fem kampe.

Men hvis der ikke skal mere end en skade til Anthony Martial til, så gør Manchester United stadig klogt i at hente en angriber denne vinter.  Og det virker også stadig til at være tilfældet.

Mario Mandzukic er den mest oplagte, hvis man skal tro flere medier, men Moussa Dembele og Timo Werner skulle være ønskespillerne.

Forstærk midtbanen:

Fred er blevet meget bedre i den seneste periode, mens Andreas Perreira har vist, at han også kan have en fremtid på Old Trafford.

Det ændrer dog ikke på, at man er tyndt besat centralt på banen, hvor Scott McTominay, Paul Pogba og Nemanja Matic nu alle er ude med skade.

Det skriger efter en ekstra mand eller to -  især hvis man vælger at sælge Nemanja Matic denne vinter,  hvilket meget tyder på.

Sælg Nemanja Matic:

Han var en nøglespiller for Manchester United i sine to første sæsoner for klubben, men det virker til, at alderen er begyndt at tage sin told på den serbiske midtbanespiller.

Ole Gunnar Solskjær bruger ham nødigt, og Matic passer umiddelbart ikke til nordmandens højintensive tilgang til spillet.

Matic skulle selv være klar til at forlade Old Trafford, da han ønsker fast spilletid inden EM-slutrunden denne sommer, og med kontraktudløb efter denne sæson skal han sælges til vinter,  hvis man vil kræve en mindre transfersum.

Få styr på talenternes fremtid

Mason Greenwood, Brandon WIlliams og James Garner har alle skrevet under på nye langtidskontrakter med klubben, men Tahith Chong og Angel Gomes mangler endnu.

Deres kontrakter udløber efter denne sæson, så skal man indgå kontrakter med dem, bør det ske snart, før de til nytår kan begynde at forhandle med andre klubber.

Den ideelle situation ville formentlig være, at de to talenter forlængede og fik lov til at forlade klubben på en lejeaftale for resten af sæsonen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED