AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 21:30
Mål i massevis: Verdens 10 bedste angribere er blevet kåret

90 min er netop kommet med sit bud på, hvem de 10 bedste angribere i verden er lige nu.


10. Timo Werner

Det er med god grund, at Chelsea, Manchester United og Liverpool alle forsøger at signe den 24-årige tysker, der også tiltrækker interesse fra FC Barcelona og Real Madrid.

Han nåede at score 27 mål i 36 kampe, før fodbolden blev suspenderet, og han ser kun ud til at blive bedre år for år.

9. Harry Kane

Han kom næsten ud af det blå, og man troede måske i en periode, at han skulle være et one season wonder.

Gud, hvor tog man fejl. Han er konsekvent garant for et tocifret antal mål i ligaen og har været det i en årrække, og han leverer også altid for det engelske landshold.

Kane nåede at score 17 mål i 25 kampe for Spurs inden sin skade.

8. Karim Benzema

Han kalder sig selv for en Formel 1-racer (Og Giroud for en gokart,)  men det er blevet meget tydeligere, efter Cristiano Ronaldo forlod Real Madrid.

Førhen viste franskmanden, at han kunne servicere superstjernen, assistere og skabe plads til målmaskinen, men i dag er det Benzema selv, som står for det største målbidrag for Los Blancos.

I denne sæson har Benzema lavet 19 mål i 36 kampe.

7. Erling Håland

Det virker til, at Håland er den ægte vare, og meget kunne tyde på, at han bliver sin generations helt store angriber.

Allerede nu ser han ud til at kunne det meste på et højt niveau, så det er skræmmende at tænke på, at han ikke bør toppe før om otte-ni år.

Nordmanden står noteret for latterlige 40 mål i 33 kampe i alle turneringer i denne sæson.

6. Pierre-Emerick Aubameyang

Arsenal sprang i 2018 sin transferrekord og betalte £56 millioner for angriberen, men han har vist allerede betalt investeringen tilbage.

Gaboneseren har en vanvittig målrekord siden skiftet til Premier League, men selvom han har rundet de 30, ser det ikke ud til, at han skruer ned for hverken farten eller hyppigheden, hvorpå han scorer mål.

Aubameyang har scoret 20 mål i 32 kampe i denne sæson.

5. Sergio Aguero

Argentineren har i snart et årti været blandt de bedste angribere i verden, og han er godt på vej til at blive en af de mest scorende i Premier League til dato.

Aguero har lidt en tendens til at blive overset, når der skal uddeles priser, og han kunne måske godt have fortjent en højere placering.

City-stjernen har scoret 23 mål i 30 kampe denne sæson.

4. Ciro Immobile

Serie A-topscoreren stikker af fra selveste Cristiano Ronaldo i denne sæson, og det er i sig selv en stor bedrift.

Han har længe været en god angriber, men i Lazio er han blevet en klasseangriber, der kan score med begge ben og i luften.

Italieneren har scoret 30 mål i 33 kampe.

3. Cristiano Ronaldo

Ronaldo scorer fortsat masser af mål, og med alderen er han drevet længere og længere ind centralt på banen, så han nu mere eller mindre fungerer som frontangriber.

Han rammer måske ikke helt samme tal som tidligere, men han har altså stadig 25 mål i 32 kampe i denne sæson.

2. Kylian Mbappé

Superstjernen er kun 21, men han er allerede vanvittig god, og det er vildt at tænke på, hvad vi har i vente med ham i de kommende ti år eller mere.

Han kan score med begge ben, kan drible, er umenneskeligt hurtigt og har alt, der skal til for at blive en velpoleret målmaskine.

Mbappé har scoret 30 mål i 33 kampe i denne sæson.

1. Robert Lewandowski

Den komplette angriber som kan alt det, du ville ønske, din angriber kunne. Han scorer mål, mål og mål, og han gør det sæson efter sæson efter sæson.

I luften, langs jorden, med begge ben. Han kan score alle typer mål, og når han først rammer sine stimer i topform, er det ikke unormalt, at han laver +3 mål per kamp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED