Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 21:31
Måbende Arsenal-legende efter FA Cup-exit: Jeg forstår ingenting!

Arsenal røg lørdag ud af FA Cuppen med et nederlag til Southampton, og Ray Parlour forstår ikke Mikel Artetas beslutning om at spare en række nøglespillere


Arsenal missede i dag muligheden for at forsvare deres FA Cup-krone, da de røg ud af fjerde runde med et 0-1 nederlag ude mod Southampton. 

Manager Mikel Arteta havde valgt at se bort fra profiler som Thomas Partey, Alexandre Lacazette og Bukayo Saka i startopstillingen, og det overraskede i den grad klubkoryfæet Ray Parlour.

- Arteta sparede mange spillere i dag. Jeg ville have spillet med det bedste hold, komme tidligt foran, og så rotere spillerne i anden halvleg. Først og fremmest handler det om at vinde kampen, udtaler han ifølge Goal. 

- Jeg forstår ingenting. Klubberne midt i (Premier League-) tabellen, der ikke kan vinde titlen og heller ikke rykker ned - hvorfor sparer de spillere i cuppen? Jeg forstår det bare ikke!

- Det er FA Cuppen, verdens bedste turnering, men nu er Arsenal ude, så de må koncentrere sig om ligaen, tilføjer Parlour.

Her ligger Arsenal pt. på 11.-pladsen med 27 point. De møder netop Southampton på onsdag, igen på udebane. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED