Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 14:39
Må leve med bænkplads: Eriksen har ingen af de kvaliteter Conte efterspørger

Ifølge Calciomercato har danskeren ingen af de fire karakteristikker, som


Antonio Conte ønsker styrke, aggressivitet, erfaring og fart, og Inter-træneren føler ikke, at Christian Eriksen har nogen af delene. Det skriver italienske Calciomercato, efter danskeren endnu engang måtte se sig udeladt fra startopstillingen, da Inter skuffende spillede 0-0 med Shakhtar Donetsk tirsdag.

- Conte ønsker at bygge et hold bestående af spillere med styrke som Lukaku, aggressivitet som Barellas, Vidals erfaring og Hakimis fart. Set med Contes øjne har Eriksen ingen af disse karakteristikker, og derfor må han indfinde sig med en plads på bænken, skriver Calciomercato.

- Conte bliver nødt til at fortælle ledelsen, at han ønsker Eriksen solgt til januar.

Et andet medie, Goal, har tidligere skrevet, at Christian Eriksen var alt andet end en "Conte-signing". Allerede sidste januar ønskede den tidligere Chelsea-træner at se Arturo Vidal blive hentet til Milano, men klubledelsen så et muligt scoop i at signe Eriksen til billige penge og overtrumfede manageren.

Sidenhen er det kun blevet til få kampe fra start og sporadiske indhop fra bænken fra den forhenværende Tottenham-stjerne, som selv har afvist, at han skulle ønske et skifte - kun mere spilletid. Der florerer dog masser af rygter om, at Inter forsøger at opsnuse en mulig køber allerede efter et år.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED